det här är irriterande!

kommer inte in på vanliga bloggen jag måste gå in på publish me och massa annat.  har just haft svenska, ska göra en diktanalys och sen är vi nog färdig med svenskan inför lovet iaf.



senare idag ska jag med crille och kika på lite kläder som han ska ha på balen, ska bli roligt. efter det ska jag oh kika på träningen och fota lite till min artikel. skönt att det snart är sommarlov, men trisst att vi inte har någon sommar!  jag blev fly förbannad imorse när jag kollade ut gnom fönstret och såg all snö som bara vräkte ner :S damn it!

Imorron fyller jag 18 år :) kom och fika, jag ska baka massa goda kakor idag :)

None



nu är det bara 7 små dagar kvar

tills jag blir 18 bast :D åh jag längtar som en galning :) längtar också till sommaren som jag ska spendera mestadels nästan i sthlm med limpi :D kommer ha so much fun vill jag lova! kommer förhoppningsvis även ha kul den tid jag är hemma och umgås med sötisarna, hoppas inte alla jobbar olika perioder bara. och för guds skull, ge oss en bra sommar.

pluggar teori som ett psyk just för tillfället, snart är det dags :S hoppas jag är redo tills dess. på onsdag är det körning igen med bilskolan och nu måste jag jävla se till så han skriver upp mig på nån manöverprov eller nått sånt. kommer inte hinna allt efter min födelsedag.. eftersom de har sommarstängt. eller ja jag ska ju inte ta händelserna i förväg, jag har ju fasen inte klarat teorin ännu..

det ser inte lovande ut för en sommar hit till lill hålan. just nu snöar det som bara den, nog för att det smälter lika fort, men iaf.. vem vill ha snö i maj?! Hata snö!

väntar på att sofie ska komma tbx från lunchen så vi hinner börja på geoarbetet idag. sen har jag matte från kl 2 till ca 4 och kl 4 ska jag vara på stinas för att fixa till mina ögonbryn så jag slipper gå runt som om jag hade någon sjukdom, eftersom de inte syns utan ögonbrynspenna. och om jag sätter det har jag oftast brottom och då blir det slarvigt och jag ser ut som en fjortis.. men nu mina kära vänner, ska jag få dem plockade och färgade så nu vågar ni visa er på stan med mig igen. får hoppas på ett bra resultat! Great♥

i brist på annat !

Blev utmanad av hjerpe :D
3 namn jag går under: sissi, siss och cecilia
3 saker som skrämmer mig: våldtäcktsmän, mörker och traktorer
3 saker jag har på mig: mjukisbrallor, grönt linne och vita sockar
3 sanningar: jag har kass kondis, min motivation till allt är borta, jag är lättirriterad för tillfället.
3 saker jag verkligen vill ha: sommar, körkort och långa naglar.
3 personer jag utmanar: julia, emelie och limpan.

för övrigt har jag inte gjort ett piss idag, förutom att vakna med ont i halsen och käkat mat och pluggat teori.. tråkigt värre, men ja det finns ju inte så mkt attan att göra.

blev föressten glad idag när jag ahde fått ett sött sms om att jag var saknad nerifrån fjollträsk ;) saknar dig också!♥

nu är crille också hemma så nu är jag lycklig igen :D haha. snart om exakt 19 dagar fyller jag 18 :D wiee kul att fylla år, men panik till teorin, jag är kass på att plugga och kommer alltid vara det, varför fick jag den dåliga genen och min syster den bra? tack mamma och pappa!

jag får damp!!

fick veta för ett tag sen att jag först börjar kl 2 imorron.. skönt tänkte jag, innan jag kom på att jag har bilskolan typ vid 9 :S det suger, man jag ska fan ha det där jävla körkortet innan sommaren!

ska försöka göra bort lite nk frågor nu.. är trött och irriterad för att jag inte kunnde träna idag, har haft en enorm migrän, och inte nog med det så skulle ju knäna också börja tjorva bara för att det är kallt ute :S hatar mina dåliga jävla knän som bara förstör hela tiden!

en bra sak idag var iaf att träffa emelie :D har saknat henne så mycket :) men nu är hon här hela sommaren så det blir kul!

ny dag, nya tag!

har vaknat kl 7 idag fast måndagar är min sovmorrons dag. hade körning med bilskolan kl 8.15 och efter det gjorde jag ett prov där också.. det gick inte så bra, men snart så ska det nog gå bra :) förhoppningsvis. nu snart har jag matte :S känner på mig att jag inte kommer orka med hela dagen. jag slutar kl 4 och sen hinner jag just hem och ta det lite lungt innan jag har löpträning.. + att jag har skoskav som gör mig så förbannad! hoppas för gusskull att det är någon god mat idag, annars får jag psykbryt.. åh fick just veta att det är pottibullar :S jävlar, alla som träffar mig idag kan förbereda sig på att jag kommer vara grinig.

idag är solen framme, men i denna håla kan det ju aldrig vara perfekt väder, antingen är det sol och blåser så jävla hårt att man får sten i ögonen på väg till skolan, som idag, eller så är det snö, slask, regn eller mulet.. lyckat ställe att bo på!

orka ha det såhär image44 när man kan ha det såhär image45

nu är det 4 dagar kvar :)♥

gym och mer gym

även idag har jag klivit upp sent, käkade en voffla till frulle/lunch och sen satte jag igång och plugga till teorin. efter det for jag och gymmade med laget, nu hade kjelle fixat ett tränings program så det blir kul och träna hädan efter :) kommer ha träningsvärk lagom till springningen imorron! nu är det jävla träning på allvar, nu ska extra kilona flyga iväg säger jag bara!

imorron har jag körning med bilskolan, får se om jag sätter mig på datan där uppe också och gör något test.

nu ska jag snart kika sanningens ögonblick, undra vad de kommer med för fågor idag, tycker man alltid börjar små skämmas för den som ska svara på alla pinsamma fågor in för hela sverige!

puss♥

det blev nått av dagen till slut!

huvudvärken gick över och då tog jag en stavgång till malmsta och tillbaka, sen for jag ut och sprang också, inte så jätte långt, men nå var det då en bit iaf :) haha :D efter det kom syrran hit och då gjorde vi lite andra träningsövningar här hemma och efter det kom jullan och kikade körslaget med mig och syrran.

nu sitter familjen och kollar på nått jävla pogram om hur man bygger bilar och skit, så ointressant det bara kan bli, men så är det när pappa har tv kontrollen :S själv har jag lust att pyssla med nått, typ måla eller sy nått, inte för att jag är speciellt duktig på nått av de, har tyvärr inte ärvt farsans talanger :S  men det är kul att rita iaf :)
image42image43
hojja, nu är jag rastlös :S

Hur kunde detta ske?

jag kunde inte sova igår pga massa saker som jag inte orkar ta upp här, jag somnade vid ungefär halv 5.. och först nu kl 14. 40 vaknade jag :S känns jävligt surt! jag som skulle orka träna idag, kommer ju knappast ske eftersom jag nu har bankande huvudvärk på köpet.

dessutom får jag damp, jag kan bara prata med crille 1 gång om dagen eller ingen :S känner mig ensam här hemma, kommer inte på nått roligt att göra heller så då blire ju mest att tänka på crille, vilket jag helst inte vill göra just nu för då börjar jag bara sakna han ännu mer... nåväl jag får trösta mig med att han kommer hem om 5 dagar :) jag är avis som fan att jag inte också är någonstans utomlands, just när jag höll på att bli brunare än han så åker han dit bort! och här hemma går det ju inte direkt att komma  ikapp :D haha.

igår gjorde jag föressten den första plugg koden till teoriprovet, fick 53 av 70.. måste träna idag också annars kommer jag kugga.. känner mig lite nervös redan, kanske gör en till kod nu så att jag kommer igång lite med det där!
vi ses ♥

morning sunshine :)

nu är min lilla älskling på väg till varmare breddgrader, låter patetiskt men jag saknar han redan som tusan..haha när man talar om det söta trollet så ringer han :) nu är han i huvudstaden :) alltså, man kan faktiskt inte bli bättre pojkvän än han. love him alot! ♥♥♥♥♥

GRATTIS PINGLAN

WOW nu är du 18 år GAMMAL.. shit jag känner mig ung om man jämför med mina kompisar :D jag vill också bli "gammal". ockej detta inlägg var ämnat till Emelie wikström. du är en av de bästa kompisarna man kan ha gullet :) du är en pärla! ♥

image41
 lite slarvig gjord..

fika dags

sitter hos sofie nu, hon skulle bara duscha och sen ska vi och fika på nyfiket :) ska bli gott.. efter det är det bara tillbaka till skolan för att jobba matte :S nåväl får väl uppdatera mer sen, om jag hinner det vill säga. jag ska var med crille heeela långa dgen eftersom han far imorron :S vi ska käka nån god mat och bara mysa på ikväll. great:D

better in time?

skola imorron:S känns inte så kul kanske.. har inte gjort ett skit ihelg och de dagar som man hade ledigt, jag har bara vilat ut mig ordentligt, solat lite också när det varit bra väder. vart med julia och sandra en dag :D sen chillat med crille. käkat god mat och bara myst på :)

har träning idag, gym. det känns lite tungt nu när försäsongs träningen börjar, men det ska bli skönt som fan att komma i form. imorron blir det springning, onsdag box och sen brottning på nån dag. :)

crille far utomlands på onsdag, hoppas du får det kul gubben :) ha lite kul och sola för mig med! han ska låna min ipod med sig och nyss så skulle jag fixa bort alla mina låtar eftersom vi inte riktigt har samma musik smak :) det gick inge vidare aknn jag säga.. jag klantade mig och gjorde så att alla mina låtar raderades :S trisst att man är pucko! men iofs var det kasnke rätt bra eftersom jag bara haft gamla skitlåtar, men det kmr bli jobbigt att sätta dit alla nya. så någon kan väl tipsa om bra låtar? hade vart snällt :)

nu ska jag kila o kika till maten, sen är det bara att tagga upp.! ♥

RSS 2.0