studenten here i come!

har beställt studentmössan i måndags och massa andra rätt onödiga grejjer också så klart, men fasen man tar bara studenten en gång så då får man slösa :D längtar som fasen till sommaren... sommaren som kommer bli sjukligt bra :D för jag har nämligen planer.. först så ska jag jobba ett tag, efter det när jag tjänat ihop lite cash så drar jag utomland, oavsätt om jag måste åka själv! orkar inte med sketna gve hela sommaren. sen efter det så är det väl dags att ta tag i nått seriöst jobb antar jag... och då blir det nog mest troligt att jag flyttar någonstans, förhoppningsvis hänger älskligen med mig också. för då kommer allt bli perfekt!

just nu sitter jag här, med min trognaste vän maja, min katt... vi gör inte så mkt, hon jamar lite och jag klappar på henne.. roligare än så blir det inte! är hungrig och trött men ska försöka hålla irritationen borta ett tag till, för alla vet ju att efter maten så är man hygglig igen. efter käket ska jag och sola lite med jullebullen :) känner oss lite bleka här i vintermörkret, konstigt va?  på tal om vintern, så kan jag ju berätta att jag blev halft insnöad här för någon dag sen... det hade blåst och snöat sjukt mkt under natten så sen på morgonen när jag ska till plugget så får jag inte upp ytterdörren?!... va fan tänker jag och försöker igen fast ännu hårdare, ja då gick den ju upp och jag insåg att hela bron var täckt av snö.. och det var inte lite snö heller, efter det var det ju bara skrapa 140 rutor på bilen och dra till skolan.

och snart kommer mamma hem, då ska vi börja julstäda lite också, hoppas på att få sätta upp granen också :D för enligt mig finns det inget som är mysigare än en julgran med massa fint pynt i :D man behöver bara kika på granen så är hela dagen räddad :D men dock vet jag inte om mamma är så sugen på att ta fram granen ännu med tanke på att det är ca en månad kvar till jul... men men hoppas kan man ju alltid :D


och dessutom så saknar jag Hanna väldigt mkt.. har inte skrivit så mkt om det här i bloggen, men det är nog för att jag ännu inte riktigt fattar.. + att jag oftast bara tillåter mig själv tänka på henne när jag är ensam, eftersom jag alltid känner gråten i halsen och tillslut börjar gråta när jag tänker eller pratar om henne! inte för att jag skäms för att gråta över hanna, men jag vet inte.. känns bara bättre att få tänka på henne i lugn och ro, kolla på tavlan på henne och mig som hänger på väggen i mitt rum. och bara minnas, minnas henne som en bästa vän, som den finaste ängeln som finns! tänker mkt på henne nu kring jul eftersom vi i gänget alltid har haft våra egna julklappsutdelningar under åren :D alla träffas, snackar skit, byter julklappar osv.. och den sista julen hanna fick vara med på så for vi till henne för att vi hade så tråkigt, och det gjorde hela julen så jävla underbar! vi hade verkligen skitkul, en jul jag aldrig kommer glömma så länge jag lever!
det känns konstigt att veta att jag redan är äldre än du blev, du har alltid varit äldst av oss och jag har alltid sett upp till dig på så många sätt som jag inte ens tror jag hann berätta.. men jag hoppas du vet det nu även om du inte kan svara..
men jag vet att du alltid är med oss på ett eller annat sätt, för du skulle aldrig missa ett tillfälle med dina bästa kompisar. Jag älskar dig♥



om helgens festligheter

allt började då med att jag kom till emma hallberg som fyllde 18 bast i fredags, och när jag kom dit så var hon själv inte ens hemma utan det var några andra kompisar där, och emma kom ju då nästan sist :) haha lite bakvänt men men. sen fick vi massa god mat och många skratt till middag, vilket var väldigt behövligt kan jag säga! efter middagen korkade vi upp lite och började smutta på våra drinkar och spela lite sanning och konsekvens :) det var väldigt kul att få veta lite nytt om mina classmates, haha :D synd att det inte finns mer och bättre bilder på kvällens händelser :S eller kasnke kommer de upp här någonstans om ett tag! nånå, efter allt svammel så for vi på krogen, och där var det ju roligt ( som nästan alltid) dansade en hel del som vanligt och hade allmänt trevligt. när krogen stängde bar det så klart av till manuella och en pizza satt fint som handen i handsken och min kväll slutade i min kära pojkväns säng..

på lördagen vaknade jag av att någon ringde crilles tele och så frågade jag crille vad klockan var.... VAAAAA, är klockan halv 5 på eftermiddagen!!! shit då var det ju bara att stiga upp och åka hem och fixa mig och byta kläder eftersom vi skulle på middag hos hans pappa kl 6..

och idag vaknade jag kl 2, hade träning kl 3, kännde mig rätt stressad men jag fick ju skylla mig själv :D hade iaf en jävligt hård träning med först 45 min spinning och efter det 30 min box, och det var jävligvt skönt. efter det så drog hela laget till laguna och käkade en rejäl måltid :)




och nu har jag sagt i princip allt jag gjort denna helg :) hoppas på en ny klassfest snarast möjligen :)


guten tag!

länge sen sist jag uppdaterade ;S har vart rätt slö men ändå haft mkt att göra :) linn emelie och emma har ju varit på besök så hela den veckan gick väl till att umgås med dem ;D emelie stannar kvar i någon vecka till så henne tänker jag umgås lite mer med :D

under denna händelserika vecka så har vi bland annat tatuerat oss, linn gjorde en stjärna mellan skuldrorna och jag och linn gjorde en "kompis tatuering" där det står " sann vänskap är evig" på latin. och den passar ju då väldigt bra eftersom vi varit bästa vänner så länge jag kan minnas, vi är också väldigt lika varandra till sättet, slarviga, virriga och glömska är några av sakerna :D och med tanke på hur många år vi varit bästa kompisar så har vi faktiskt inte haft något allvarligt bråk, lite små tjaffs här och där, men man kan säga att vi ungefär bråkar/tjaffsar en gång per år eller nått! och på tal om emelies tattuering så kan jag inte kommentera den eftersom den inte är  klar ännu, så den får ni se senare ;D

under veckan så har vi även hunnit parta lite, ha myskvällar, färgat hår, fikat, och massa annat skoj :D

nu måste jag kila :D ses

RSS 2.0