hej påsklov

sitter här hemma nu, ska snart på tppsta och åka lite pulka osv med linn, calle och max. igår var vi på badet och det var väl lite halv kul kanske :D efter det så for vi ut med sparken , haha  :D kusinerna från sthlm visste inte vad det var för nått :D senare på kvällen hälsade vi på min kusin sanne, fick en jättefin fotlänk av henne som hon själv har gjort. hon gör massa olika smycken som är jätte fina. dessutom måste jag bara säga att jag ska bli låtsas moster till hennes barn som kommer i oktober tror jag :) ååh, det ska bli kul :D jullan är du avis? haha.

senare idag så ska jag linn och mest troligt emelie vara hurtiga och plugga :S hoppas det blir plugg och inte bara massa snack om annat som vanligt :P varför ska man plugga på påsken, fattar inte lärarna vad lov betyder? det är ju knappt nåt lov om man måste plugga flera dagar av det. fy fan!

och på fredag blir det tjejmiddag :) det ska bli kul för att alla är hemma samtidigt :) wieee och på lördag far jag och crille till mormor och morfar och hälsar på till på söndag.

så nu vet ni vad jag har gjort ooch vad jag ska göra de resterande dagarna av påsklovet :) puss♥

Äntligen

Nu är det äntligen lov :) eller ja, snart iaf har bara tyskan kvar idag och imorron så får vi vara lediga :D nu har även linn kommit hem :) så jag ska förbi henne lite senare idag och sen ska jag umgås med julia o emelie mest troligt, vet inte vad vi ska göra men det blir säkert kul. nu är det bara hjerpe som saknas och hon kommer upp på lördag :)

Mina små kusiner kommer också upp från sthlm på söndag :) inte för att man kaske kan kalla dem "små" kusiner nåmer, en går ju i 8 an och den andra bara nått år yngre :) calle lär ha växt om mig :D haha


idag så har vi släppt tidningen också, jag tror allt blev bra :P hope so!  nu ska jag ut på nätet o leta lite mer grejjs till balen :) puss tjiong♥

...

varför händer det hela tiden? kände inte dig så bra, inte mer än att jag träffat dig med hanna några gånger, pratat med dig på msn ibland... men varför? :S du är inte ensam där uppe Erock, Hanna väntar på dig, hon kommer ta emot dig med öppna armar det är jag säker på. vila i frid båda två <3 hoppas ni har det bra vart ni än är!

***

jag hade rätt, jag var inte lika glad idag som igår, började dagen med att ha migrän och enorm träningsvärk i vaderna, for ändå till skolan, lyssnade på massa tråk och nu är jag hemma. känns lite bättre nu, har tvingat mig själv att göra bort massa arbeten idag, har tex gjort klar engelska uppgiften, 2 idrottsuppgifter, och en Nk uppgift + en halv artikel :D så nu kan jag ta det lungt i helg, bara njuta, sova, gå på marknade, kanske ragga en stund med emlan och julle :D och så klart umgås med min sweetiepie :D

slog skallen i min glashylla idag :S så nu har jag en liten bula in my forhead, nice!

fick även höra Rihanna live igår genom emmas tele :D tack för det det var rätt skojj :D hör av dig när du är hemma så hittar vi också på nått kul ;)

och snart kommer Limpis hem :D och emelie :d

fasen alla kommer ju hem samtidigt, men lika bra är väl det så man kan umgås med hela sitt gamla gäng på samma gång :D ciaoo bella♥

image32   image33

Måste bara säga GRATTIS!

Julia min lilla sockernöt ♥har klarat körkortet idag :) och jag är stolt och jätte glad för din skull :) ååh, jag kan inte släppa det! jag är avis som tusan,  men det är inte så långt kvar tills jag mest troligt får mitt eget :D

tänkte bara säga det och att jag vartit jätte hurtig idag, jag har gjort stepptest och gymmat i 2h, hela kroppen alltså :) nu känns det skönt men vänta bara till imorron, då tror jag inte att jag är på  lika bra humör :d haha puss hej♥

image30

mjoho

Öppna din telefonbok i mobilen...


Har du kysst nummer 7?
anton fredriksson, nej men pussats i typ ettan, haha.

Brukar du vara med nummer 19?
elina andersson, jo ibland när hon är hemma o så :D
Gillar du nummer 25?
emma dahlberg, jorå hon är trevlig

Är nummer 3 din bästis?

andre larsson, nej.
Är nummer 18 en sötnos?
dannes gatukök :D mja rätt så söt liten kiosk

Är 6 en person du hatar?
annelie tottie, nej nej.

Älskar du nummer 16 ?

Carro sundqvist, nej men hennes bror däremot :)

Är nummer 22 bäst?
Emil johnsson, nej inte det

Var du med nummer 23 idag?
emil laukkanen, nope.
Går nummer 5 i samma klass som dig?
anna norman, yes she does

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
fredrik isaksson, nej det har han inte

Är sista numret sämst?
älsklingen, nej han är en av de bästa <3

Är nummer 38 äcklig?

johanna jonsson, nej en klassis
Skulle du vilja hångla med nummer 56?
my spets, nej

Är nummer 62 en tönt?
oscar andersson, nä det tycker jag väl inte.

du ger mig bra vibrationer!

har fortfarande ont i huvet som jag haft nu i lite mer än en vecka. sitter i skolan och slöar, lyssnar musik och är allmänt trött. har egentligen en nk uppgift som jag ska göra, men jag har ingen ork till det just nu!

jag var och övningskörde igår :) haha det gick bra, nu kan jag ju faktiskt backa bra också, framsteg! efter att jag kört ett tag så bestämmde jag och mamma oss för att åka till hennes jobb och stå på vibra movern, fy fan säger jag, det kan man kalla rumpskakare :) skakade ända upp i skallen också så det blev ju inte så mkt bättre i huvet direkt. men efter vibrerandet for vi hem och gjorde fruktsallad, det blev skitgott :D inte för att man kan misslyckas med en vanlig fruksallad... jag tog iaf med lite till skolan :D måste ju vara i tip top inför matten som jag har i 2 hela timmar.

väntar på att geografin ska börja..


idag ska jag inte göra så mkt tror jag. ska kanske träna en sväng på gymmet och gå på sista teorilektionen med bilskolan. och efter det så har jag ingen aning. vill stå på den där skak saken igen för jag tror fan det hjälper :)

jo, juste, idag ska mamma boka tid till luleå så jag får ta bort det fula födelsemärket i ansiktet, ska väl även dra en shopping runda :) och nu är mina grejjer på G från HM :)


ciaaaao♥

körskolan och andra planer

har sista teorilektionen imorron så jag måste plugga lite idag.. och efter lektionen så måste jag börja plugga på allvar, har hittills nästan läst ut boken, kommer behöva läsa den igen! var även ute och övningskörde för nån dag sen :D gick faktiskt bra haha.

just nu är jag jävligt less på allt som har med handboll att göra, ska ta ett uppeh¨åll och så får jag se hur jag känner till nästa säsong...kanske kommer mitt liv bli bra mycket roligare än vad det är nu, kanske blörja med nån annan sport?! kanske börja dansa igen eftersom hanbollen stod i vägen för det förra gången.. eller ja, handbollen har ju alltid stått ivägen för massa andra nya roliga saker som man velat testa, men nu är det slut, nu är jag äntligen fri :) kommer ju säkert sakna hanbollen också!

nu ska jag kila vidare. puss hej♥


hej då träning

som vanligt blev jag super sjuk över en natt :S var tvungen att fara hem från skolan för att jag mådde skit. sen sov jag i 4h och mitt huvud känns som en vattenmelon som ska sprängas och jag har dessutopm ont i halsen också. !
kommer inte kunna spela den där jävla matchen ihelgen heller som jag sett fram emot, det blir alltid såhär när jag har vart slö eller sjuk en tid och ska börja om från början med träning, då ska alltid en sjuka förstöra. ska föressten göra rytmik uppgiften imorron också, vi har flyttat upp den så många ggr nu så jag tror inte vi kan göra det igen. och inte nog med det.. vi har stepptest också, men det får jag nog lov att göra vid ett annat tillfälle :)

som ni kanske har listt ut så har jag inte gjort ett skit idag, jag har haft tråkigt hela dagen, men höjdpunkten var när crille kikade förbi en sväng, han kunde tyvärr inte sova här eftersom han skulle till lule och skejta imorron men men jag hade nog ändå inte kunnat sova på några timmar.

har hittat en klänning nu :) nu saknas bara skor och smycken :) tralalala. har även sparat ut mina naglar en aning, har lämnat dem ifred i e hel vecka eller mer. vill köpa stopp och väx så jag nångång i mitt liv kan få fina naglar :)


imorron är det 1 år sen min lilla ängel gick bort...saknar dig otroligt mycket Hanna! ska tända ljus för dig och jag hoppas du kommer på besök. Du vet väl att jag älskar dig?♥♥♥

tha movie is done :)

nu har vi äntligen blivit klara med våran lilla rulle ;D inte så värst bra men fan vad kan man förvänta sig? och nu måste jag sitta här skit länge innan geon börjar. fick föressten bara G på provet också, fast det känndes svin bra när jag gjorde provet, jag svarade på allt och det var inga korta svar heller... fick bara 31p och VG gränsen var 35p lite surt!

vill heeeeem, sova ett tag och efter det träna. känner mig trött och sliten, har vart osminkad och haft mjukisar på mig så länge jag kan minnas...kanske man kan ta sig en liten lur här i media nu när hela klassen förutom jag, emma och sara har lektion. jag tror på det!

på fredag ska jag umgås med syrran, vi ska ha "tjejkväll" haha :D men det är på tiden att vi umgås lite, har ju inte blivit så mkt eftersom du flyttat osv...

just för tillfället känns det som att jag saknar massa personer, som linn tex, hon får mig alltid på bra humör oavsett hur grinig jag är ;). sen emelie då och man kan ju inte hålla sig för skratt när hennes mun går i gång :D jag saknar julle också fast vi ännu bor på samma ställe så umgås vi inte lika ofta nåmer, fast våran vänskap kommer alltid hålla det vet jag till 100 %:) och en annan jag saknar just nu är faktiskt elina, hon har alltid roliga saker att berätta  och hon har ju som alltid vart en extra syrra till mig ända sen vi var små :) och crillo saknar jag ju alltid, kalla mig toffel eller vad ni vill :D Den sista är Hanna och henne kommer jag sakna så länge jag lever!♥

har egentligen tid att skriva nån sida till men då ids väl ingen läsa ;D inte för att jag skriver så mkt intressant men det är ju ett bra sätt att hålla sig sysselsatt :D goodbye ♥



kanske är det dags att uppdatera?

har inte riktigt haft tid de senaste dagarna, inte för att jag gjort nått speciellt eller så.. kanske har jag bara vart lat och inte idats förflytta rumpan till datastolen!


har iaf kommit hem från sakkis idag, har vart där hela helgen med kakcrillo :) har slöat, kollat film, tänkt fara o grilla men det blev o steka i pannan ist, själv åt jag min körv rå.. mums. vi har även badat badkar tills vattnet blev kallt och brottats tills vi blev svettiga. kul kul och återigen kul.

var o kika handboll idag, alla malmbergare förlorade men det var ändå roliga matcher att kolla. efter det så har jag vart grinig för att jag var hungrig, sen fick jag mat och då var allt frid och fröjd igen. nu har jag just gjort klart lite skolarbete om rullstensåsar och istid, väldigt ointressant. och nu på ett tag ska jag kika lite resor :) vill bort, bort, bort.

måste även hitta en klänning till balen, en svart! hittills har jag inte hittat nån i min smak.

dessutom vill jag bara påpeka att alla ni "coolingar" där ute som verkligen inte tål att se en 90 på krogen och måste skrika på vakten hela tiden kasnke kan ta och mogna till sig lite?!  .. tack på förhand. man behöver inte alltid vara bäst, störst och vackrast.


ciaoo♥

RSS 2.0