**********

sitter hemma, har just tränat lite, gjort lite situps och massa ben övningar. har typ inte gjort ett skvatt idag, började först halv ett och då hade vi media så vi filmade lite :D haha det var jävligt roligt, våra små filmer :P efter det for jag hem och nu har jag inte gjort annat än tränat..

åker till luleå med mamma imorron, måste kolla synen igen och eventuellt skaffa glajjer till mitt pytte lila synfel eftersom jag sitter på datan så mkt både i skolan och hemma. och när man väl far dit så kan man ju shoppa lite också, så det blir att springa lite på stan också, och jag hoppas jag fyndar som fan. måste ha nya grejjer NU!

sen blir det nog att ta det lungt hela helgen förutom på söndag då vi spelar match mot sollefteå, HEMMA MATCH, kom och kika kl 14.00 i sporthallen.

nu ska jag kila, ha det bra!

Våldtäkter är INTE okej!

hjälp till du med!   http://www.veckorevyn.com/skrivpa/  gå in och skriv på namn insamlingen!

nu börjas det igen!

sitter hemma i vanlig ordning, har inte vart i skolan idag heller, som många andra dagar av denna termin.. har haft nått skit i ögat sen igårkväll som gjorde att ögat svullnade upp lite, vågade mig inte till skolan iaf.. men nu är det borta även fast det gör lite ont!

hörde att jag missat någon catfight eller liknande iaf :D nåväl jag antar att jag väljer rätt dagar att vara borta.

imorgon far jag till kiruna akvart över 4, spelar match och sen hem igen, nu ska vi spöa. hoppas vi får ha våra nya matchställ :) föressten måste jag be malin B köpa ett par skor till mig i luleå, hon far imorron så jävlar om jag glömmer!

snart blir det käk och efter det ska jag hjälpa crille att riva tapeter i hans rum och till sist men inte minst ska jag på volleybollen :)  puss♥

RSS 2.0