jag vill bli stor!

nu börjar nästan alla som jag känner passera 18 års gränsen, jag vill också bli stor nu! typ en månaad kvar innan jag fyller 18 år.. då ska jag ha kul kan jag säga :) hoppas inte alla redan är less att vara på krogen då, men det spelar ingen roll, jag släpar dit er om det behövs :)

idag är det vackert väder ute och jag sitter inne i media som endast har 5 små fönster uppe vid taket :S alla är på matten. jag har redan heft min och det gick bra, jag kalarade ännu en del så nu har jag bara en del kvar och sen kapitel 3 och efter det så har jag inte nå mer matte i hela mitt liv skulle jag tro. skööönt :) ska gå ner och kika om jag ser katarina kaati nu, jag har nog missuppfattat en del :S  jag återkommer sen :) puss 


pimpelnappet

klev upp kl 08.15 duschade snabbt, klädde på mig och drog sedan iväg till gve nappet. fick mäta fisk :S fick även vara med i direktsändning från gve nappet med närradion :D h♥aha vet inte riktigt vad jag sa men jag har för mig att det lät som att jag var skit taggad att mäta små snuskiga fiskar.. vilket jag absolut inte var! sedan när fiske tävligen var klar så skulle vi städa. jag och freddan tog skotern och for och hämtade alla pinnar från isen.. och det mina vänner slutade med att jag var dyngsur över hela höger ben eftersom det var så jävla mkt vatten på sjön. hörde nånstans ifrån att det var kjelle som mätt upp fiskområdet och att det var han man skulle gnälla på. Men glad som jag är idag så får du inge gnäll!

när jag kom hem från sjön gick jag raka spåret upp i sängen och värde mig samt tog en tupplur. sen var det mat och efter maten gick jag och sov igen :D kännde mig så otoligt jävla trött. så hann (ides) jag inte med att skriva någon NK. när jag vaknade upp sista gången och kollade mig i spegeln såg jag att jag såg ut som kräfta, jag har brännt mig i solen.. och konstigt nog har jag fått som stora röda sträck på ögonvitan, typ där vart solen har träffat... det svider och hela fejset känns som en plastikpoerarad bimbo!

efter det så for jag till syrran och mackan och hälsade på :) käkade lite fruktsallad, spelade lite spel och pratade :D det var trevligt, som alltid! nu är jag hos crille helt själv eftersom hela hans familj är och tävlar med hästen nånstans och crille är på krogen. vi bestämmde att vi skulle sova här idag och just nu känns det som att jag bara vill fara hem, det här huset skrämmer mig som fan pga alla dörrar och vrår. har iaf låst in mig på hans rum haha :D känns säkrare då! åååh nu ringde han och sa att han är på G hem :) great :) som ni kanske märkt var det här inlägget ett inlägg bara för att ha nått att görta istället för att sitta och vara rädd :Dhahapuss och hej♥

färdig :D

hojj, jag har vaknat kl 11 och satt igång och plugga matte, geo och svenska. for upp till matten och hade prov kl 2, jag klarade det :) efter det så for jag hem direkt och satte igång och plugga igen. lästa en engelska grejj, gjorde klart tures bilar p.p. pluggade svenska och geo :) känner mig färdig i huvet nu men det lär bli några plugg svängar till snart eftersom jag har två feting prov imorron :S

nu ska jag snart äta glass och kika desperate housewives. i like :D puss♥

goddag solsken :)

solen skiner hyffsat mycket, tillsäckligt för att bli på bättre humör iaf :) kom nyss hem från älskligen, måste plugga som ett djur, men jag har verkligen ingen lust idag.

var på lagfest igår och det var skojj som vanligt :D vårat lag har ju ett brett sortiment av olika roliga filurer :D det bjöds på dans, lite lekar och ganska god mat, vet inte riktigt vad det var men det gick att äta iaf. jag var däremot rätt så nyttig, jag drack inte, eller ja, jag smakade väl lite men jag blev iaf inte onykter vilket var bra eftersom jag verkligen inte hade haft tid att hänga över toastolen idag pga alla läxor!

ah, vad mer ska man säga? snön håller på att smälta men som sagt ska man inte ropa hej innan  man är över ån. Det kommer säkert någon sorts nederbörd till innan den riktiga sommaren kikar fram.

åh, vad jag längtar tillbaka :)
image37

varför har man migrän?

den är den stora frågan för dagen! har haft ont i huvet nu i några veckor till och från, och med till och från menar jag att jag inte har haft ont hela dagarna.. men jag har haft det varje jävla dag! visst det är bra att kunna avvika från lektion när det gör allderles för ont, men alltså jag missar ju rätt mkt pga det, vilket inte är det bästa eftersom vi har sjukt mycket i skolan nu. och då kmr ju frågan: varför sitter jag här ist för att vila om jag nu har så ont? svaret är att jag redan sovit någon timme idag så om jag sover mer så gissar jag att jag inte kan sova till natten :) 

har egentligen prov imorron i geografi men jag ska "till läkarn"  så jag får göra det nån annan dag. :) ABK lät inte nå vidare gla öven min lilla lögn, men han svalde den iaf och sa hej då!

på onsdag ska det förhoppningsvis bli en roligare dag, jag mamma och ev jessi ska till luleå och handla lite + att jag ska ta bort några födelsemärken,  har hört att de först sticker en spruta och sen tar bort det med laser.. kommer göra ont på kinden kan jag ana. nåväl om man ska vara fin får man lida pin.

dessutom ska mamma vara med på dansens dag med sin magdans grupp, haha! jag hoppas verkligen att hon är en av de bättre iaf så slipper jag ljuga och säga att hon var bra sen :D och en sak till, jag känner mig hyffsat mullig när jag säger det här... mamma kan ha mina brallor och tillomed mindre som jag inte kan ha... vart ifrån har jag fått mitt bredarsle ifrån är ju då frågan?! för nått år sen var det jag som var minst i släkten, nu är jag typ störst och med störst, menar jag längst och bredast! kul jul allihopa!♥
image36 miss u

idrottsprov

har nyss suttit och gjort ett idrotts prov, det gick super bra tycker jag :) eller hoppas jag rättaresagt. har snart matte.. det gillar jag inte, jag fick ig på förra provet om linjära funktioner.. vad har jag för användning av det senare? ingen skulle jag tro!  ska kolla runt lite nu puss

jag är rätt glad idag!

har vart en ganska bra dag hittills, har inte behövt stressa till skolan idag, jag har tillomed hunnit sminka mig lite :) idag har jag och älsklingen blivit bjudna på middag på olles av crilles pappa, ska bli gott med lite mat i magen. har snart nk läxförhör och jag tror faktiskt tro det eller ej att jag kan det hyffsat bra.

jag längtar som fan tills jag fyller 18, nu är det bara 46 dagar kvar :) wiee. emelie fyller om bara 26 dagar, och än en gång kommer jag inte få följa med på krogen för att fira.. jävla skit att man inte är en tidig unge.

har även bestämmt mig för att ta sommarjobbet på blodpuddingsfabriken i sthlm :) tack linn som fixade det till mig. ska bo hon henne i 1 månad, kommer ha så jävla roligt! skönt att få lämna denna skitsnackande hålan för ett tag.. men jag kommer sakna många, speciellt crille :) även fast jag är superglad när jag inte är med han så märker jag att när jag är med han blir jag ännu ännu gladare, He makes my day!

image34

haha det här är så löjligt!

hörde en sak idag som jag blev så jävla förbannad på!. 50 spänn för mkt? HA! det var det värsta jag har hört, vill se kvittot så jag och linn inte har tagit för mkt betalt. är ni dum i huvet eller?! hur kan så mkt skit komma ur en och samma mun på inte mer än 10 min så man inte orkar lyssna nåmer. hur orkar ni mer er själva varenda dag? det enda ni gör är ju att snacka skit om hela gällivare och gnälla hur dåligt allt och alla är!Men om ni tror vi är dumma nog att sno pengar av våra kompisar så kan ni ju fortsätta tro det, men då vill jag inte ha nått med er att göra.! hoppas de rätta personerna tar åt sig, för nu har jag fan fått nog. *****

nog om det! idag har jag vart rätt hurtig, jag har först gått till sofie för att plugga lite och sen gick vi till vetehatten och fikade, efter det så for jag och solade lite och sen hem :) känndes skönt att prompa, kanske gör det senare idag också :)

pusssss♥

idag är ingen bra dag.

Har ont i halsen och har haft ont i huvet precis hela dagen, spelar ingen roll om jag sitter på datan eller ligger och vilar, det gör lika ont iaf. funderar om jag har nått allvarligt problem i huvet eller om det bara är vanlig migrän?! Ett MÅSTE är att köpa den där nya nässprejen mot migrän. hoppas den funkar! om jag får ont i huvet så är hela min dag körd, jag orkar inte med någonting, jag kan inte gå till skolan, och jag blir grinig på alla som pratar. kan det bli värre?  dessutom tror jag att min kropp vill att jag ska bli tjock som en köttbulle och kunna rulla fram istället för att kunna träna hurtigt.. jag menar jag skulle på gymmet här för nån dag sen, men icke sa nicke då fick jag ju skitont i halsen. Tack!

hoppas det blir köttgryta idag dag, är verkligen sugen på det just nu.



Jag saknar er! ♥♥♥♥

RSS 2.0