sommar och sooooooooool

jag vill ha sommar nu! hatar snö och allt som har med det att göra. längtar till sommaren då vi kanske far utomlands några brudar :) kommer bli så jävl kul om våra planer går i genom. vill bli brun också, fast inte genom fake solarium, blir så ful brun av det. fyller ju även 18 denna sommar så den kommer nog slå alla sommrar om och om igen :)

sitter och småpackar, hatar att packa när mamma inte är hemma eftersom hon håller reda på alla mina saker :) så nu hittar jag knappt något alls. skulle förässten handla till den 7-8 h långa bussresan imorgon, och eftersom mamma inte var med blev det godis, chips och dricka.... hur fan lyckas jag?!  får göra nån macka också. kommer bli smällfet som jag håller på. jag får ångest varje dag jag käkar nått onyttigt och då tänker jag" fan nu jävlar ska jag börja träna" men vad händer?... jo nästa dag så drar jag i mig en cola osv osv osv osv... så håller det på. har verkligen tappat min kämparglöd. hate it.


åker alltså till härnösand imorron, vi fick spö förra gången vi möttes och jag tror inte vi har så stor chans nu när dem är på hemmaplan heller...

måste dessutom vänta på att gullet slutar jobbet, sen pyser jag till han och sleeepar. kan säga g´natt redan nu ;) ♥

det suuuger att vara 17 :S

faaan då att man aldrig kan komma in på krogen.. är typ år dit.

var iaf och firade julles 18 års dag idag, hade rätt kul hos jonas och så men sen när de "vuxna" (alla över 18) for på krogen var festen över :S hann knappt bli lite lullig... kul när man typ sminkat sig svinlänge, fixat håret bra och allt och sen är festen slut kl 11.. nog för att vi 4 som var under 18 hade kunnat dra nån anan stans eller försökt komma in på krogen men jag menar, vanliga husfester suger, alla små fjortisar sitter bara i sina hörn, spelar full och är allmännt odrägliga. och det är ingen som helst ide att försöka ta sig in på krogen om man är 4 st i samma umgänge som ska ta sig in :S  stter just nu hos crille, tare lite lungt eftersom han också är på krogen( typiskt) måste kika om det finns nått bra på tv. och jo föressten, julia jag är inte grinig på dig för att du for på krogen, jag hade också velat det när jag bnlir 18. men det känndes surt eftersom vi andra inte hade nån annan stans att fara, men sånt är väl livet i guess!


vi losade matchen idag också, kan det bli bättre?




orkar inte sitta här och dö nåmer, nu kilar jag. ciao♥

hallå i stugan

hojja vilken dag, orkade mig inte upp till 10 lektionen pga min höft. så jag for först till 2 lektionen och då kunde jag imnte heller jobba för att sofie ar hos frissan och nätverket som jag sparat arbete på var ur funktion :) så det var rätt chill. och efter det så säger sara att tyska läraren är sjuk så då for jag till crille, sen hem o käkade och efter det till syrran som fyller 19 år idag :) GRATTIS. så nu har vi fikat osv. är trött som fasen och nu väntar jag på att crille ska skynda sig med alla små grejjs han gör så vi kan fara hem till mig nångång.

imorron blir et att plugga mest hela dagen, sen hem o fixa en grej med emelie. och efter det så ska jag på teorikurs med bilskolan :S  det suger säkert men jag kan fan inte mkt om trafiken osv så jag tror det är behövligt!

var även och spelade match ihelgen i skellefteå, vi vann en och förlorade en. sådär lite halvbra alltså! min höft blev även nockad på nått sätt, så nu har jag ont. kommer missa 5 tisdagsträningar i rad nu också pga den där teorikursen, kjelle är nog inte allt för glad över detta! men hoppas att a- flickornas serievinst komnmer hålla han på glatt humör ett bra tag framöver :) Grattis till det också :)

och på onsdag fyller gummsan 18 år :) julle alltså! Grattis i förskott till det :D och grattis i efterskott till mig själv eftersom jag fick ett paket av micke sara, johanna och linn :D de hade glömt bort min födelsedag i sommras :D så jag blev ju lite paff när jag också fick ett paket idag :D själv hade jag inte ens tänkt på att jag inte fick nått av dem :) men men tack iaf :)

nu snart är crillo tha man klar att åka så nu pyser jag här ifrån och knövlar på mina 100 kronors stövlar :)

Linn, jag saknar dig otroligt mycket ! ♥

hääändbåål för hela slääntän

jepp åker imorron kl 6 på morronen till ume/ skelefteå.... kommer bli en låång tråkig resa. men det ska ändå bli roligt att spela och det så jag får väl helt enkelt ta och gilla läget!

idag så hade jag egentligen prov i geografi, men när jag kom till skolan så satt halva klassen vid media salen, så frågade jag om de skulle göra provet. och till svar får jag: nej, nej , neeej. inte kan vi provet, vi gör det nästa vecka på tisdag istället :D då blev jag lycklig eftersom jag inte heller kunde provet! vilken bra klass man har :D

har även hunnit till syrrans lägenhet och käka upp nästan hela chips skålen :) julle var också med på det så tro inte att jag hade kunnat äta så mkt själv :D efter det for vi o fikade, ber om ursäkt till sandra j där. och efter fikat så for jag hem o käkade och nu håller jag på att packa lite smått medans jag väntar på både crillo och let´s dance.



see ya soon ♥

VARNING övningskör!

har vart ut på vägarna både i går och idag och övningskört, var rätt mkt i sommar, men sen när vintern kom så tog det stopp! är faktiskt hyffsat bra :D lite hakkig ibland men annars helt ok :D hade föressten min första passagerare idag också, känn dig hedrad emelie :D nu ska jag och ponken snar ut och äta mat, typ på linas eller nått :) är sugen som fan på en rulle.. muuums. idag fick jag även mina skor som emelie köpt till mig för en hunka :D fin fina :D

Grattis till A- flickorna som kom med i lilla VM :)

miss u

eftersom jag inte satt på datan igår och så får jag göra det idag.

igår var det hanna gummans 18 födelsedag! jag for på lekia och köpte fina ljus och en fin "bricka" till. lät dem brinna ut helt... kan även säga att det kom en tår eller två igen eftersom jag så gärna hade velat ha dig kvar här på jorden. du hade fyllt 18 år först i hela vårt umgänge, det som alla längtar till, vet att du också hade retat oss en aning eftersom vi fyller år något senare än dig :) men gumman det är din charm! du ska veta att du alltid finns långt in i mitt hjärta och att inget kan andra på det. du förtjänar det bästa vart du nu än är. saknar dig oerhört mycket, tänker på dig varje dag! Älskar dig Hanna Engman ♥

image28

RSS 2.0