don´t look back

längtar som ett psyk till sthlm nu, blir knäpp av allt tjorv och irriterande saker som händer här i hålan. förutom vissa saker då förstås. vill bara komma bort och vara med en en av mina få bästa vänner! känns verkligen som att jag behöver henne just nu. bara kunna vara utan massa konstigheter och tjorv, bara få njuta av sommaren, slippa tänka tillbaka på den här hålan, ha kul och verkligen kunna skratta! du och jag är så lika till många sätt, inte alla dock :D men det känns nästan som att vi vore systrar på nått underligt sätt, och en sådan behöver man alltid! tack för att du alltid ställer upp för mig limpan :P

var ut i lördags med julia :D först tänkte båda att, fan vi måste ju få med nån fler, kändes ganska patetiskt när det bara var jag och hon som satt ute på bron i solen och pimplade drinkar :D men eftersom man aldrig har tråkigt med henne så hade iaf jag en kanon kväll med många garv och mycke dans :) underbart.

från en sak till en annan så sitter jag med färg i håret just nu, är inte klart på kanske en timme eftersom jag avanserade lite idag med slingor och hela kittet, så snart återstår det bara att se hur det blir :) tänkte fixa vidare nu, vi ses♥


marknads helg

kom just hem från crille, sitter här i min ensamhet. alla jobbar utom jag! känns trisst, men samtidigt skönt eftersom jag kan sova i princip hur länge som helst, jag menar, eftersom det regnar varje dag så kan man ju sova istället för att vakna och vara deppig över vädret :) de lovade sol idag så jag tänkte kliva upp rätt tidigt (alltså kl 12) men när jag drar upp rullisen så är det ju lik förbannat stora gråa moln på himlen! så kollar man i olika tidningar på hur vädret skulle vara just idag, så ser man ju att det står olika i varenda en.

nåväl, igår var jag iaf och gymmade med laget. känndes bra ända tills idag då jag fick träningsvärk, haha.  senare idag ska jag och stor handla med mamma, och även köpa en present till mommo som fyller år idag. Grattis!  sen far vi väl ut på landet en sväng och för att käka tårta :) 

jag funderar om man ens ska utomlands i sommar, för jag får ju min lön först i slutet på augusti. och jag orkar inte ta ledigt de första veckorna av skolan heller, vet ju att man hamnar efter och jag är inte den pluggar villiga direkt. kanske man åker på något lov istället.. ah jag får fundera vidare.

imorron blir det iaf att fara på marknaden en sväng med crille och julia. inte för att jag har råd att köpa nått eftersom alla mina besparingar går till sthlm. men det är det värt, ska ju shoppa loss i sthlm och det blir nog 10 gånger bättre så jag håller i pengarna denna helg. förutom när jag, julia och emelie ska på krogen :)


nu tänkte jag kila en sväng , kanske duscha eller nått annat. ses ♥

saknar denna tjej otroligt mycket! ♥   


tja tja!

idag har det vart en rätt seg dag, vaknade kl 1, klädde på mig och for sedan med julia och hennes mami och kikade när jonne spelade fotti. :) sen for jag hem och har bara suttit framför tv: n sen dess. ska snart kika "alla hans ex" på tv, har sett den förr me den är bra så varför inte se den igen? :D

satt och ritade lite igår, fjärilen som jag ritade blev faktiskt fin, rätt paff eftersom jag inte ärvt någon talang av pappsen. men men u börjar iaf min tattuering ta lite form och så utanför huvudet det vill säga. inte på kroppen ännu..

i fredags, alltså midsommarafton, var vi ett gäng och grillade hos sofie, vi spelade bland annat "med andra ord"  och självklart vann jag julia och emelie alla gånger! kanske för att vi var nykter och ingen annan var det! glömde ta med kameran dit så tyvärr har jag inga bilder. :S

imorron är det springning som gäller, känner mig slö och oengagerad men det går bort förhoppningsvis.

nu ska jag kika lite mer här, ses!♥

så här är det!

vi for aldrig på tivoli, orkade inte :D haha. ska snart till mig och käka palt.

det är inge roligt som händer just nu, men till helgen så ska vi nog dra ihop lite folk och grilla och sedan fara ut, det ska bli kul :) föressten så funkar inte min msn :S iaf inte hemma hos mig, det är nått fel på datan, ska fixa det snart :) tänkte kila puss♥

snart, mkt snart!

en dag i juni och det har ännu inte kommit någon sol... balen har varit iaf och det var väl mindre kul om man säger så, nästa år blir det bättre :D även skolavslutningen har vart och jag har fått mina betyg, och dem var ju si sådär kanske:S men men fortsättnings matte till hösten! :S kan det bli värre?

funderar på min tattuering, eller ja, kommande tattuering :) vill göra den nu fast jag inte har något uppritat, har det bara i huvudet än så länge, och tyvärr delar jag inte med mig av mina ideer eftersom jag inte kan förklara :D men hur som helst vill jag göra den NU, men pappa vill helst att jag väntar till hösten eftersom det inte är så bra att sola när den är nygjord, inte för att vi kommer få någon sol ännu iaf. pappa vet ju vad han talar om, och denna gång så tror jag jag att jag lyder hans råd. men jag vet inte, det är ju så jävla snyggt med tattueringar på sommaren när man visar lite mer hud, för om man har gjort en så är det väl klart att man vill att andra ska se den?! :D får se vad som händer framöver.

saknar linkan k som en galning :) längtar tills jag är i sthlm och får umgås med henne i en hel månad :) längtar dock inte lika mkt till att packa blodpudding :S men vad gör man inte för att träffa sin bästa vän?

och nu ska jag och crills fara en sväng på tivoli! ja ni läste rätt, tivoli, där alla små fjortisar är, men han vill ju så gärna åka virvelvinden, och jag kan inte stå emot hans hundvalps ögon ;) okej, jag gillar också virvelvinden, ska inte skylla ifrån mig allt! ♥

bjuder på en tigerbild!

balen nästa!

imorron är det bal dags, kommer ha mycket att göra fast det inte ens är min egen bal :D har vart rätt slö på att uppdatera bloggen men det är väl egentligen ingen som bryr sig, alla är väl ute i det " fina" vädret :S fan vad kasst med snö dagen innan balen, kommer säkert snöa imorron också. jag som trodde snö blasket var över, men nej inte denna gång heller.

idag har jag vart rätt flitig enligt mig själv. vaknade halv 11, började städa mitt rum, så nu är det kliniskt rent :) det händer typ en gång om året :D efter det städade jag lite här nere också och sen for jag och hälsade på doktorn, köpte blommor till marit, och solade. sen for jag julia och sandra j till marre och fikade lite mumsig tårta och annat. och efter det for jag på löpträningen, det var skönt att springa av sig lite faktiskt! och nu har jag bara duschat, slappat och ätit lite kakor.

håller också på att ladda upp lite bilder på pix, har mäskt att det inte är en sån bra ide att spara allt till en klump och sedan sätta ut allt på samma gång, det går ju som rätt segt då :S men nu kommer det iaf bilder på bland annat mösspåtagningen, storfiskare, 80 tals pinglor och sommar picknick :) ♥

det var ett tag sen :)

ett tag sedan jag bloggade, har hänt en del :D jag har fyllt 18 och även klarat teoriprovet med 62 av 65 poäng, rätt bra tycker jag :) och snart har jag halkbana och uppkörning. efter det bär det iväg till linn, där jag även ska sommarjobba i en månad :) på min födelsedag fick jag bland annat en fin kamera, ett presentkort på make up store, rosor, klänning, annat smink, pengar, örhängen och massa annat :) jättenöjd med allt, och tack till alla som kom och fikade. kommer in bilder på pix senare!

imorron ska jag ut med hjerpe och hennes syrra :) det ska bli kul och träffa emma igen också, det var ju som sagt ett bra tag sen. så imorron blir det mkt mkt dans skulle jag tro :)

nus ak jag dra iväg till crille, stackarn blev bannad på krogen i en månad pga att han hade satt gul och blå färg i fejjan idag eftersom det är sveriges så kallade nationaldag + att det var studentfest med gul blått tema. så töntigt, han blev portad eftersom de tyckte han var rasistisk!! så man ska tydligen inte få vara stolt över vart man kommer ifrån. alla andra länder firar ju deras nationaldag som fan, men icke sa nicke i sverige. det är ju inte så att han går med sverige flaggan varje dag och viftar och ropar rena sverige som en del andra, så jag fattar inte hur de kan tycka han var rasistisk.. men men då vet man ju det, intget sverige målande i fejset hädan efter om man ska på krogen. haha! så otroligt töntigt.

men nu ska jag kila puss♥

RSS 2.0