boooring!

idag har vart den tråkigaste dagen på länge, först till skolan megatrött och fixa massa grejjer där och sen efter skolan har jag börjat läsa en bok. sen på träning men var tvungen att fara hem igen efter ca 40 min eftersom någon hade en godluktande parfym men som jag dock var känslig mot så då fick jag migrän anfallet jag väntat på hela dagen :S och sen efter nån timmes vila så läste jag ut boken helt, och det mina vänner har inte hänt... nångång vad jag kan komma ihåg! :) och boken var ändå på över 250 sidor så jag känner mig faktiskt hyffsat stolt :) för vanligtvis kan jag kasnke läsa 2-4 sidor innan ögonen faller ihop. sen blev det lite bråk med farsan, båda kaxar som små fjortisar och då menar jag, han är fasen 50 bast! MOGNA....
nåväl, mamma gjorde mig iaf glad när hon hade gjort milkshake, den var god! och nu sitter jag och väntar på att crillestoffer ska komma, men han är seg så jag lär ju få vänta i typ 1 h till.



imorron äre ny skoldag, massa media :) och sen tyvärr lite geografi också. sen på slutet idrott, har missat tre i rad nu eftersom en fredag så var jag "sjuk" fredagen efter det så var jag verkligen sjuk på riktigt och den tredje fredagen så var jag ledig eftersom vi åkte till umeå! och dessutom har jag just nu på dexter 101% frånvaro, nog är man ju great om man kan få över 100 % haha, tummen upp!

puss?οΟ?Οο?puss

lollipop :D

sitter på media, har just vart i maten o käkat lite. köpte två bamsestora klubbor på vägen tbx. en rosa och en blå.mums filibabba!

ska snart fortsätta med våran film :) kommer bli kuul! har inget att göra för tillfället, sitter bara och längtar till jag blir 18, vill utomlands, jag vill bli rik.. sitter alltså och dagdrömmer, för det kan man ju iaf få göra :D

saknar dig limpan! och emelie du kommer ju hem snart :)

nu kilar jag ciaaao

tired like hell

imorse var jag tvungen att verkligen pressa mig upp! fasen jag är trött nu gäspar ca 5 ggr i minuten. nu ska vi snart börja jobba med våran film, om nu inte alla segar så jävligt!

less redan nu, ingen lyssnar på vad man har att säga, alla är så föbannat självupptagna, eller så är det jag som är trög.less, less, less.

...
och eftersom ingen tydligen vill göra filmen nu så måste jag jobba i photoshop :S


denna dag har inte börjat fint.

ping pong kingen

den filmen har spelats in här i malmberget och vi på media ska få gå o se premiären på den och efter det ska vi få träffa han som gjort den och några skådespelare från filmen :) det ska bli kul :)

var och spelade i umeå ihelgen, vi vann 1 och förlorade 1, vi spelade ändå skitbra och matchen mot umeå var absolut den roligaste matchen jag någonsin spelat :) fick spela 9 meter och det känndes faktiskt bra för första gången :D alltid annars har jag tyckt att det vart lite sådär halv tråkigt, kanske är det roligare nu när jag har blivit en smula bättre!

och igår när vi kom hem från umeå så var jessis väska borta från bussen, jag vet att den var där när jag tog min väska! så om någon handbolls människa har råkat ta med den ham så kan ni ju höra av er hit eller 070-3166786.

min familja hade gått och sova när vi kom hem och när jag öppnade ytterdörren så hade min katt majja rest sig upp i sängen och börja morra :D haha så jag har en vakt katt hemma :) det är ju alltid bra!

snart har jag tyyska prov och just nu sitter jag och skriver lite om william shakespeare. not fun.    

ciaaaao♥

jag har snattat en lista.

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[χ] I din familj är ni 2 barn
[χ] Du bor i villa
[  ] Du bor i en tätort
[χ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[χ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars(-ola)
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[  ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[χ] Du har tillgång till Internet hemma
[χ] Du har egen mobiltelefon
[χ] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[χ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[χ] Ingen av dina föräldrar röker
[?] Din pappa är lite lätt överviktig
[X] Du idrottar flera dagar i veckan
[χ] Du har husdjur
[X] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[χ] Du äter McDonalds
[ ] Du följer Melodifestivalen ibland


nu ska jag skriva lite artiklar :D ciaaao


ajabaja

♥ännu en seg dag, ville inte vakna i tid idag heller så jag vaknade sisådär 1 h senare än planert, men då skulle ju min kära lilla pojkvän till skolan kl 9 så då fiock jag lov o kliva upp och åka med. tänkte fara på gymmet först men jag blev för slö för det, så jag for till skolan fast jag börjar först kl 11. sitter  hellre här i 2h än att åka hem och sen gå upp till skolan i skitväder. vet, jag är knäpp!  köpte en macka och en cola och gick o satte mig i mediasalen (varmt och skönt)

snart har jag geografi och efter det har jag hål i 2h igen och sen har jag matte i 2 h :S this day gonna be hard like hell!


igår var jag en hurtigbulle, först var jag med mamma på box, skönt o få slå ut lite aggressioner (?) och efter det så spelade jag volleyboll i 2h :D kul även det :D


nu pysa! ciaaao bella♥

i´m a G person

fasen, jag har typ G i alla omdömen :S  bättre än IG iaf.. men det ahde inte skadat med ett VG nångång :D nog för att jag fått vg på några inlämningsgrejer och prov, men det räcker ju iiiinte.


vill till soolen, jag hatar detta pissväder som jag måste leva i dag ut och dag in. det hade inte suttit fel att dra iväg till sisådär 40+   

dessutom har jag hittat den ultimata tattueringen, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha :D nog med dagdrömmar, back to reality! nu har jag svenska! 

då var det dags igen!

svalde min nyaste kula också :S och den var ändå lite taggig så jag fattar inte att jag inte kännde det! känns lite irriterande, 75 spänn rakt ner i magen.



har spelat match hela helgen, vann båda två :) jag skulle egentligen inte spela eftersom jag är sjuk, men vi var så lite folkl så jag spelade ändå, och det gick faktiskt bra :D nog för att jag inte orkade så mkt... men det gör jag ju inte när jag är frisk heller ;) haha

dessutom saknar jag alla mina pinglor som bor ner åt söder. och norr för den delan :D. (julle).


nu i duschen puss♥

glupsk + försvunnen kula :)

igår var jag på stan med emlan och fikade, ag hade inte ätit nått på hela dagen så jag var ju såklart vrålhungrig! så käkade jag upp min currymacka på ca 2 min :d och sen helt plötsligt känndes det helt mysko i munnen så jag började känna efter och vad hittar jag?... tungstaven men endast en kula på :S hoppades på att den andra skulle vara kvar i munnen men den ahde visst slunkit ner med mackan :D haha sen så kännde jag såklart att den satt fast i halsen på nått konstigt sätt, gick inte o svälja ner direkt så jag försökte harkla mig, men det lyckades inte heller  :S efter det så gick vi o köpta en nya kula, det blev en "blomma" haha rätt cool faktiskt.  sen gick vi runt på affärerna och fotade massa allla ♥ ans dag tips... mindre kul. aja tack gullet för en bra dag :) hoppas flygresan hem gick super. :)

och idag är jag sjuk igen! lyckas alltid bli sjuk när jag absolut inte får bli det :S har match till helgen och vi får se om jag hinner bli frisk.. men jag tvivlar på det ;S vill verkligen spela ihelg!  så det blir att äta så mkt vitlöksbröd som möjligt ikväll, "lukta mums"!

      image25image26
                                    image27

                                                                                             Ni betyder ♥


don´t stop moving

jag har varit otroligt lat idag, orkade inte kliva upp till skolanidag så jag sov till ca 2... jag vet, jag är kass!  trots att jag sov så länge är jag trött fortfarande.

crille kommer snart och då ska vi laga lite tacos :) fan vad gott det ska bli.

föressten så saknar jag dig linn, längtar tills sommaren :) håret blev också väldigt nice :D trust me!


imorron har vi match mot lillpite kl 2 i sporthallen, om ni inte har annat för er så kan ni ju svänga förbi en stund :P





måååååååste träna mera, fast det är ju länge kvar till sommaren ;) ciao♥

halli hallå

sitter i sklolan för första gången detta år :S känns redan uttråkat som fan.. började kl 8 och har bara suttit här sen dess. hoppas jag inte har hela långa dagen, vill sluta efter datakunskapen :D faktiskt så var det inte så jobbigt som jag trott att kliva upp kl 7 imorse, jag sminkade mig tillome haha och det har jag fan inte gjort på länge.

idag efter skolan så ska jag använda min nya tränings workout skiva, så ska jag träna bort den lilla julmat jag har ätit, tror jag har ätit mer julgodis än julmat.


jag kom just på att jag har en bokrecention att göra på en bok jag inte läst en enda sida i ! faaan då, den ska vara inne idag egentligen... det lär ju ionte hända.


nu börjar skolan seriöst. puss och hej! ♥

synd!

idag tänkte jag o crille vakna vid 10, men så blev det inte, vi kunde helt enkelt inte låta bli att sova längre.. så vi klev väl upp vid ca 2 nångång :S trisst eftersom det är skola imorron och jag längtar inte ett dugg!

var förbi julia idag efter träningen också, egentligen skulle emelie också vara med eftersom hon far hem på torsdag, men hon kom inte... inte min huvudvärk!  men julia var iaf trevlig :D haha vindruvor och cola, det kan inte bli bättre :D

imorron blire skola, käk, träning och kanske att crille tattuerar sig :) den kommer bli skitsnygg ;)




nu duschen och sen slagga! ciao♥


oops!

har inte varit inne nu på ett jävligt bra tag.. har inte haft tid helt enkelt :)

men nu kan jag ju skriva lite om vad jag har gjort osv.. jag firade julen hos mommo o moffa. fick lite pengar, en mobil och massa andra saker. sen spenderade jag kvällen med crille :) på nyår var jag hos lina, det var väldigt kul tyckte iaf jag :)


hade match igår i boden mot kroken och vi vann, det känndes otroligt skönt!!!


snart blire kyckling till middag, fy fasen vad gott :D nu kilar jag :D ciao♥

RSS 2.0