jaha, då var man här igen :D

sitter hemma och tråkar, ska snart till julia och kika idol :) jag får helt enkelt lägga top model bakom mig eftersom ingen vill se det med mig :S nog för att det är rätt bra för mig att se på det eftersom jag taggar mig själv att träna,  inte för att jag vill ha en sån smal kropp som alla där har men man kan ju alltid bli fastare!
och tyvärr börjar mitt självförtroende svikta lite pga att jag tränar men jag kommer ingen vart :S har det där jävla sötsuget hela tiden och jag kommer garanterat dra på mig diabetes snart! visst jag kan tänka att :nu fan ska jag inte dricka mer cola eller käka så mkt godis, men sen direkt  när jag blir törstig eller så fort suget efter något kryper fram så kan jag inte stå emot, jag är för jävla svag att jag blir frustrerad!! nu dampar jag lös, jag behöver det.

nog om mina besvär.. imorron blir det skola, hoppas det blir så roligt det bara kan bli. känner mig väldigt skoltrött redan så jag hade velat dra på en liten resa eller nått sånt :D för att sola, bada och självklart parta lite :D ingen som vill med?

 Bästa tjejorna!



nu kilar jag iaf. puss♥

tråkiga höst väder.

sitter här på media, väntar till dagen är slut fast den just har börjat. denna dag har inte börjat bra kan jag ju meddela. min telefon har gått sönder så jag har fått ta mammas gamla, den är kass. vaknade inte av klockan imorse, så jag fick snabba mig som fan eftersom jag vaknade när mamma ropade, 20 min innan jag började. efter det hittade jag inga mjukisbrallor, sen när jag skulle fixa nyllet kom jag ju på att jag har nästan allt mitt smink hos julia, fick sätta mascara utan att böja fransarna först. blev svin fult. efter de hittade jag inte mina skor som jag ville ha så jag rotade i skohyllan och tappade nått tungt skit på stortån, blev förbannad och haltade mig till bilen.

kom just att tänka på helgens händelser. jag och julia hade så jävla roligt alltså! orkar inte berätta allt som hände, men så kul hade jag velat ha varje helg :D  och snart kommer emlan hem också, kanske det blir en helg till, måste försöka hinna far ut med henne också när hon väl är här :)


nu ska jag nog kila eftersom jag inte kommer på nått mer att skriva. puss

jag har aldrig sett sötare :D

http://www.youtube.com/watch?v=idRc_KkInds

happy day?!

ja än så länge har jag inte haft så speciellt roligt, haft svenska och nu väntar jag på median. har äntligen tagit mig i kragen och gjort en facebook, jag vet jag är väldigt efter men jag inte orkat :D haha.

ihelgen har vi haft lagfest, med utklädnad och tema "gott och ont" det var svinkul eftersom alla verkligen var på! en god och en ond ängel, pippi långstrump, ett bi, pirater, en kissemiss, en prinsessa, en rockbrud, två fotbolls fruar, en djävul, och så klart en bad boy :P hoppas jag inte glömt någon, men vi har då verkligen ingen idé torka kan man ju säga :D


nu har vi klassråd, typ sånt som man hade i 4 an. men okej, får se vad som händer.

ska kila puss

RSS 2.0