hallå solsken :)

har jobbat idag igen, men vi fick sluta redan kl halv 12 :) k'änndes enormt skönt kan jag meddela! när vi kom hem till linn bytte vi bara om och drog till stranden ( jag körde) :D legade och stekte i någon timme och for sedan hem och käkade. mamma och pappa kom förbi en sväng och hälsade på, det var roligt :) men de for lika fort till gävle igen.. nu ska jag och linn planera och fixa massa grejjer som hon måste fixa innan fredag då hon ska ha födelsedags partaj, det kommer bli så jävla roligt :) och på lördag blir det krogen med den nyblivna 18 åringen :D Glöm inte att gratta henne! på söndag åker jag hem till hålan och massa mer tårta eftersom crillle fyller 19 år den sötisen. och sandra j förtjänar lite uppvaktning också eftersom hon fyllde år för ett tag sen och ingen var hemma och kunde fira henne.. fast hon var inte heller hemma iofs. så så är det planerat iaf. jag får hinna med 3 födelsedagar på 2 dagar :D

nu måste jagg kila! ha det bra så länge ♥

shoppingrunda!

hann på stan idag efter jobbet med limpi och några av hennes vänner :) shoppade som en tok och för tok lite pengar också. handlade gärnet på gina eftersom nästan allt kostade 49.50 kr styck :) så där köpte jag typ 6-7 saker sen har jag köpt lite örhängen, skärp, tröjor, tubklänning, linnen, skor, solbrillor och mkt mkt mer :) så nu är jag mer än nöjd. fast nu återstår bara make up store och köpa mjukisdress till syrran :) längtar efter sminket som en galning :D jag är inte så värst bra på att sminka mig, men jag älskar att göra det och att få ha bra fint smink i min väska, det gör mig glad!

är hos mina kusiner och moster just för tillfället, ska sova här och imorron ska vi och bada och ha mysigt :D efter det blir det mest troligt fest med linn och en arbetskamrat :) kuuuul! nus ka jag kila puss och kram ;)


saknar dig crille ♥

halloj :)

Har glömt att skriva att jag klarade körkortet samma dag som jag åkte ner hit till sthlm, och det känns underbart!

sitter här i värmen och har just solat klart för idag, kom från jobbet kl 3. har jobbat i 3 veckor nu och jag känner inte för att ta den sista veckan men jag måste, för jag behöver pengarna :) slitit jobb kan man då verkligen kalla det, och mina handleder är otroligt ömma :S

har vart på stan 2 dagar också eftersom man inte hinner så mkt mer när man jobbar, men jag orkar inte skriva vad jag har köpt. jag har även vart och hälsat på småkusinerna och moster här i sthlm och det var trevligt :D ska dit nån dag i helgen också och sova över.

igår var jag och linn väldigt hurtiga, vi for ut och sprang och gjorde mag övningar i ca 2 timmar, så nu känner man sig inte lika slö som tidigare :D tänkte fara ut och springa eller nått senare också helt ensam eftersom linn är hos sin lilla rasmus över natten :D har bokat tid till make up store nu också så jag har fått tid nästa lördag, ska bli kul med lite nya tips och nytt smink i väskan :D och samma dag fyller linn 18 bast så det känns underbart att få en bra sminkning inför party kvällen :)

nu är det snart mat så jag ska nog kila nu :D men jag får skriva mer nån annan gång när jag har mer tid :D ♥

sthlm

har jobbat i 4 dagar nu och det är för jävligt jobb alltså. svin tungt i armar, nacke, axlar och fötter :S känner mig stel och jävlig, kan knappt röra fingrarna för att det gör så ont, man måste ju greppa de där puddingarna hela dagarna. börjar kl 6 och slutar kl 3.  och jag har velat fara på stan ända sen jag kom hit men man orkar fan inte efter jobbet för att man knappt orkar röra sig. första dagen var vi iaf in till stan för att få mitt hår färgat, och nu  blev det rätt bra iaf :) efter det så for vi raka spåret hem.

har även kört lite bil här i sthlm :D haha var nervös som fan men jag körde ju som tur var inte i inner staden. det är som lite utanför, men det är stor skillnad jämfört med gve. så imorron blir det mest troligt att jag kör till jobbet :S känns inte så lockande att ta fram all koncentration kl halv 6 på morgonen, men men det får gå! linn får hjälpa mig att hitta dit :D har träffat linns pojkvän också för första gången, det var trevligt!

har även tänkt sola varje dag efter jobbet och alla dagar har det vart fint väder under arbetstiden och sen när vi slutat är det moln och ibland en skvätt regn också! :S

nu ska vi snart äta grillat och jag är hungrig som fan eftersom det enda jag ätit i dag är en banan och två billysar till lunch.  nu ska jag kila, men jag skriver väl mer någon annan dag :D

saknar c♥♥

hår problem!

♥mitt hår blev dock inte som jag tänkt mig, så nu måste jag till frissan och fixa så man ser ut som en normal person. tyvärr finns ingen tid här i gve eller mbgt innan måndag så det blir att gå på drop in i sthlm :) och förhoppningsvis blir det lika bra som jag tänkt mig.

skulle städa på tippen idag med dam och herr lagen. blev inställt pga att vi var ca 10 st och de hade räknat med ca 40 från början. lite räknings fel?! nåväl från dam laget var det väl bara nån enstaka som inte dök upp utan orsak, resten jobbade. men från herrlaget var det värre, de skulle vara ca 25 st och det kom 5 st :S så nu måste man vänta ända tills på söndag för att  få det bortgjort. har massor att göra ihelg och jag känner att jag verkligen har lust att skita i att jobba eftersom många andra gör det. men jag ska inte vara en latmask som åker snålskjuts på andra, så jag får väl pallra arslet dit på söndag jag med. hoppas att ni också gör det! och så måste vi dessutom dela ut kataloger på fredag! livet är allt härligt!

har rensat ut min garderob idag iaf, så nu har jag ordning och reda :) eller mja, hälften av mina kläder fick åka ner i resväskan redan idag så nu är det väl lite oreda igen skulle jag tro :)

på måndag så har jag först körning med bilskolan och efter det uppkörning! säger inte vilken tid för då kanske någon av mina fiender försöker sabbotera eller nått :D åker samma dag kl 4 till sthlm. trisst att flyga själv. även fast jag har vart på arlanda flera gånger så kommer jag aldrig ihåg vart jag ska, så jag känner mig lite ensam och rädd eftersom jag i princip kan hamna vart som helst i sthlm och inte hitta tillbaks till min kära vän linn :D men det kanske är lika lätt som att följa vägmärken så det ska nog ordna sig.. hoppas jag!

nu börjar jag bli lite små trött så jag ska nog kika lite tv och sedan blir det sängen för min del. godnatt puss♥

bjuder på en gammal goding!
 ♥Miss You♥

RSS 2.0